• AUREA 2015 - Nagrada za investiciju godine

AUREA 2015 – Nagrada za investiciju godine

AUREA 2015 - Nagrada za investiciju godine

Nominujte projekte za investiciju godine u Srbiji - Otvoren konkurs za nagradu "Aurea 2015"

Konkurs za nagradu "Aurea 2015", koju poslovni portal "eKapija" dodeljuje za investiciju godine u Srbiji, je otvoren i trajaće do 17. februara.

Za nagradu "Aurea 2015" mogu se nominovati sve kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine realizovale projekat koji ispunjava tri kriterijuma: inovativnost/originalnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

Urednicki tim "eKapije" zapoceo je selekciju kandidata, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici aurea.rs.

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci "eKapije" i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta.

- Prethodna godina bila je teška za celu privredu u Srbiji, ali i u takvim uslovima poslovanja ima kompanija koje su inovativnim pristupom poslu i zanimljivim poslovnim idejama uspele da prevaziđu izazove i izbore se za svoje mesto na tržištu. Laureate nagrade "Aurea" tražimo baš među takvim kompanijama, koje ne moraju nužno realizovati grandiozne projekte sa velikim ulaganjima. Ovom nagradom želimo da motivišemo i male firme koje se hrabro bore na tržištu da istraju u svojim projektima, da im pružimo medijsku podršku, a zajednici skrenemo pažnju na prave vrednosti. Istovremeno, ovo je pouzdan put i dobra prilika za takve kompanije da se predstave potencijalnim investitorima, koji su i u vremenima krize spremni da podrže i investiraju u dobre poslovne ideje – rekla je Marija Kambić, glavna i odgovorna urednica "eKapije".

Nagrada "Aurea", biće dodeljena sedmi put za redom na svečanoj manifestaciji krajem marta, a osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost.

Drugu godinu za redom, strateški partner "eKapije" na projektu "Aurea" je osiguravajuća kuća "Coface".

Poslovni portal "eKapija" nagradu "Aurea" organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede.

Izvor:aurea.rs

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail