• Delta City
  • Delta City

Delta City

Delta City - šoping-mol

Prvi pravi šoping-mol u Srbiji još od svog otvaranja predstavlja glavno odredište onih koji žele da gradsku vrevu zamene uživanjem.

U njegovom predivnom, modernom ambijentu, ispunjenom palmama i svetlošću, mnogobrojni posetioci pronalaze zabavu tokom radnih dana, vikenda i praznika – sedam dana u nedelji, od 10 do 22h.

Veliki broj prodavnica, multipleks bioskop, velika dečija igraonica, kafići i restorani – zajedno čine da kupovina, hrana i druženje postanu prava, vrhunska zabava.

Zbog toga je Internacionalno udruženje šoping-centara u konkurenciji 41 šoping-mola iz 19 zemalja, proglasilo Delta City najboljim šoping-molom u Evropi.
Dokazujući da to zaista i jeste, ovaj grad u malom svakodnevno raduje svoje „žitelje“ novim sadržajima.

Šoping
Najrazličitije prodavnice poznatih domaćih i svetskih brendova pružaju posetiocima uvek aktuelne modne kolekcije, kao i odličan izbor kućnih aparata i ostalih proizvoda. Prodavnice nakita i frizerski salon omogućuju da upotpunimo svoj stil, a optika, apoteka, supermarket i banka nam pomažu da sve obavimo na jednom mestu, ostavljajući nam više vremena za uživanje.

Zabava
Raznovrsni oblici zabavnih sadržaja pretvaraju svaku posetu Delta City šoping-molu u pravi izlazak.
Cineplexx - multipleks bioskop sa 6 sala na najmoderniji način oživljava tradicionalnu kulturu uživanja uz veliko platno i kokice. Veliki centar porodične zabave Circus – pruža najrazličitije sadržaje za decu.

Gastronomija
Raznovrsni restorani donose ukuse iz svih delova sveta, a tematski kafići spremno čekaju da Vas osveže i obraduju svojom vrhunskom uslugom. Sveži i ukusni specijaliteti će pružiti pravi predah svim posetiocima, donoseći dodatnu energiju za celodnevnu zabavu u Delta City šoping-molu.

Sami ili u društvu, uz obilaske ili kupovinu, primamljivi ukus gastronomskih specijaliteta, uz filmske hitove ili modne krikove – važno je uživati!

Zato Delta City više nije samo šoping-mol. To je svojevrsni životni stil.

Preuzeto sa sajta:http://www.deltacity.rs/

Jurija Gagarina 16, Beograd
Menadžment:
+381 11 2203 601
Fax:
+381 11 2203 929
Info pult:
+381 11 2203 624
+381 65 2203 600

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail