• HillsUp festival Zlatibor 15.-17. Jul 2016.

HillsUp festival Zlatibor 15.-17. Jul 2016.

HillsUp festival Zlatibor

Od 15. do 17.jula na Zlatiboru se održava treći po redu HillsUP muzički festival koji je za kratko vreme okupio velikane domaće rok scene na najposećenijoj turističkoj destinaciji u Srbiji.

Pored Hladnog piva koje ove godine otvara festival, publika će imati priliku da čuje i Darka Rundeka koji odavno nije nastupao u ovom delu Srbije kao i posebnu ekskluzivu u vidu čuvenog sastava Beogradski Sindikat koji se retko okuplja ali su ovaj put napravili izuzetak pa će svoje rime ove godine uživo podeliti sa posetiocima HillsUP festivala.

Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja roka privući i nastupi Električnog orgazma, Divljih jagoda, Del Arno Benda, Goblina, Ritma nereda i mnogih drugih.

Organizatori neće ostaviti uskraćene ni ljubitelje elektronske muzike za dobar provod na Zlatiboru za vreme festivala pa će tako u okviru bine „Haos u šumi“ nastupiti najpoznatija imena domaće DJ scene.

Pored bogatog muzičkog dela programa, u sklopu festivala biće organizovan turnir u basketu „Kraljevi planine“, turnir u paintballu kao i trka u planinarskom orijentiringu i brojni drugi adrenalinski sadržaji na lokacijama u blizini samog festivalskog prostora.Preuzeto sa sajta festivala

http://hillsup.org/

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail