• MERCATOR S Tržni centar Novi Sad

MERCATOR S Tržni centar Novi Sad

MERCATOR S - Novi Sad

Grupa Mercator je jedan od najvećih i najuspešnijih trgovinskih lanaca u jugoistočnoj Evropi, koji posluje na sedam tržišta u regiji.

Mercator-S je deo Grupe Mercator, vodećeg maloprodajnog trgovačkog lanca robe široke potrošnje u regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji, kao drugi po veličini maloprodajni lanac, Mercator je razvio veoma jaku i ravnomerno raspoređenu mrežu prodajnih objekata na tržištu. Zapošljava blizu 5.000 ljudi na srpskom tržištu. U cilju da odgovori na zahtev potrošača u pojedinim regionima zemlje, Mercator je prilagodio svoju ponudu kroz različite prodajne formate i brendove, Roda i Mercator.

Kao odgovorna kompanija, Mercator-S učestvuje u razvoju lokalne zajednice kroz različite inicijative, pružanje podrške humanitarnim i projektima održivog razvoja, sa posebnim fokusom na brigu o opštem zdravlju i nesmetanom razvoju dece, kao i promociji aktivnog i ispunjenog života lica treće životne dobi.

Naši centri Vam nude bogat sadržaj gde možete provesti slobodno vreme sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima. Šoping ili opuštanje i druženje – odaberite sami. Nakon sjajnog šopinga, možete se osvežiti u jednom od udobnih kafea ili restorana i uživati u raznovrsnim specijalitetima i izvanrednoj usluzi.

www.mercator.rs
Mercator centar Novi Sad
Bulevar oslobođenja br. 102
21001 Novi sad

Besplatna linija: 0800 000 500

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail