• MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja
  • MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja

MERKUR, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju, Vrnjačka banja

MERKUR - SPECIJALNA BOLNICA ZA LEČENJE I REHABILITACIJU

Vrnjačka Banja je najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji sa tradicijom dugom preko 140 godina i vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Smeštena je u centralnom delu Srbije, 193 km od Beograda, nadomak planine Goč, na nadmorskoj visini od 230m. Nosilac medicinske i relaksacione ponude u VrnjačkojBanji je Specijalna bolnica „Merkur“ koja predstavlja moderan zdravstveni, wellness i spa centar.

„Merkur“ predstavlja najsavremeniju medicinsku službu zaprevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje, šećerne bolesti i bolesti koštano-zglobnog sistema sa modernism objektima za smeštaj posetilaca tokom cele godine. Kadrovski potencijal “Merkura“ čini 300 zaposlenih, od toga 40 lekara specijalista i supspecijalista (urolog, fizijatar, neuropsihijatar, ginekolog, oftalmolog, internista, gastroenterolog, endokrinolog, kardiolog, pedijatar, specijalista ishrane, medicine sporta i medicine rada), preko 100 medicinskih sestara i fizioterapeuta i preko 150 zaposlenih radnika u nemedicinskom sektoru.

Lekovite mineralne vode, peloid, savremene dijagnostičke metode, visoko specijalizovan medicinski tim i najsavremeniju medicinsku opremu „Merkur“ je uspešno objedinio u lečenju brojnih zdravstvenih tegoba.. U „Merkur-u“ je gostima omogućeno da u najkraćem mogućem roku dobiju kompletan uvid u svoje zdravstveno stanje i adekvatnu terapiju.

Zahvaljujući stručnosti i dugogodišnjem timskom uspešnom radu u lečenju dijabetesa, Specijalna bolnica “Merkur” je postala “Nacionalni centar za prevenciju i edukaciju dijabetičara” i time potvrdila da je Ustanova broj 1 za lečenje dijabetesa u Srbiji i regionu.

Smeštajni objekti Specijalne bolnice „Merkur“ su: „Merkur Novi“, „MerkurStari“, „Šumadija lux“, „Šumadija“ i „SvetiĐorđe“ ukupnog kapaciteta 780 ležaja. Objekti su širokog dijapazona kategorija, organizovani kao hoteli sa zdravstvenom službom u sobama i apartmanima.

„Merkur“ je kreirao Medicinske pansione za sve svoje gostekoji pored odmora žele i da unaprede svoje zdravlje. Pored medicinskih pansiona za sve hedoniste na raspolaganju su wellness pansioni.
Svi gosti posle zdravstvenih tretmana imaju priliku da se opuste i uživaju u Wellness centru„FonsRomanus“ –bazenu sa termomineralnom vodom i podvodnim masažama koji pružaju potpunu harmoniju tela i duha. Za osvežavanje tela wellness sadržajima, u ponudi su sauna park, relaksacione ručne masaže eteričnim uljima, vulkanskim kamenjem, toplom čokoladom, medom, kao i pedikir, manikir i solarijum.

Gostima je naraspolaganju i uživanje u Aqua centru „Waterfall“, čarobnom vodenom svetu sa brojnim bazenskim atrakcijama.
Fitnes centar„Merkur Gym“ je mesto relaksacije i zadovoljstva gostiju sa najmodernijim fitness spravama.

Lekovito svojstvo termomineralne vode i mineralnog blata pruža zadovoljstvo i uživanje upotpunjeno sa relaksirajućim efektima kupki, masaža i kozmetičkih tretmana u Peloid centru „LimusRomanus“.

U „Merkurovom“ Balneo centru „Fons medicus“ – ambulanti za vaginalna orošavanje i klizme pod nadzorom stručnog medicinskog tima rade se terapije lekovitom toplom mineralnom vodom koje su jedinstvene u Evropi. Ove terapije su odlična preventive protiv većine ozbiljih oboljenja uro-genitalnog trakta.

Svi „Merkur-ovi“ program dopunjeni su delikatesima zdrave i pravilne ishrane kulinarskih majstora kontrolisanoj od strane nutricioniste.

U cilju povećanja kvaliteta usluga, zadovoljstva i satisfakcije gostiju, „Merkur“ je uveo ISO i HACCP standard u ugostiteljstvu.
Gostima Specijalne bolnice „Merkur“ je, pored lečenja i uživanja, na raspolaganju i raznolika vanpansionska ponuda Vrnjačke Banje koju čine brojna kulturna dešavanja (festivali – filmski i muzički, koncerti, književne večeri, karneval), lov i ribolov, vinske ture, srednjevekovni manastiri u okruženju (Žiča, Studenica i Ljubostinja), planine Goč i Kopaonik.

ADRESA: Vrnjačka Banja, Bulevar srpskih ratnika 18
Broj telefona: + 381 36 616 350
E mail adresa: marketing@vrnjcispa.rs
Web site adresa: www.vrnjcispa.rs

Radno vreme: Objekat Merkur Novi – radi 365 dana u godini 24h dnevno
Parking: Postoji u okruženju objekta besplatni, i parking koji mogu zahtevati gosti pri rezervaciji
Rezervacije: na mail: rezervacije@vrnjcispa.rs ili tel +381 36 618 860
Način plaćanja: Gotovinom, svim platnim karticama, putem računa
Ostalo: Wi-Fi internet u aperitiv baru objekta, za sobe (gosti mogu na recepciji tražiti kabl za internet)

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar