• Rimski - Garni hotel

Rimski – Garni hotel

Hotel raspolaže sa 22 sobe i 5 apartmana, gde je jedan od apartmana lux (sa jakuzzi kabinom), raspoređenih u dva objekta (Depadans i Centralna zgrada).

Sve sobe sadrže kupatilo, centralno / podno grejanje, TV (kablovska antena), telefon (otvorena linija), radni sto, klima uređaje… sve potrebno za prijatan boravak gostiju. Uz noćenje na usluzi se nalazi aperitiv bar zatvorenog tipa. kao i restoran za doručak na bazi švedsog stola smešten na 4 spratu sa odvojene dve sale: za pušače i nepušače.

Raspolažemo i sa konferencijskom salom kapaciteta 50 sedećih mesta, opremljenom sa TV i video uređajem, marker tablom i flip-chartom. U holu hotela se nalazi računar sa internet pristupom, a u čitavom hotelu je moguće koristiti bežični internet. Gostima je takođe, na raspolaganju upotreba štampača, fax i fotokopir aparata, kao i hotelskog sefa.

Hotel sadrži lift, parking prostor (obezbeđenim video nadzorom) i garažu za goste.

Za sva pitanja možete se obratiti našem osoblju, recepcija vam je na raspolaganju 24 časa dnevno,sobe možete rezervisati i putem e-maila ili putem telefona.Hotel-garni Rimski Vam nudi profesionalnu uslugu, ugodnu atmosferu i nadasve ljubazno osoblje spremno da odgovori na sve vaše zahteve.

ADRESA: Jovana Cvijića 26
Broj telefona: 021-443 237
Broj mobilnog telefona:
E mail adresa: rimski@eunet.rs
Web site adresa: www.rimski.co.rs
Radno vreme:
Parking: Da
Rezervacije: 021-443 237
Nacin placanja:
Ostalo: Wi Fi, Prilaza za osobe sa invaliditetom

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar