• Surabaya - Indonežanski restoran
  • Surabaya - Indonežanski restoran

Surabaya – Indonežanski restoran

Indonežansko-kineski restoran Surabaya od 1994. godine kada je otvoren, svojim rafiniranim izborom jela i prelepo uređenim ambijentom ,postao je prepoznatljivo mesto za sve one koji žele da sebi pruže nezaboravno uživanje.

Tradicionalna indonežansko-kineska hrana priprema se prema originalnim receptima,a sastojci za jela se brižljivo odabiraju.Osnovu čine začini od soje i karija,a tu su i ljute papričice,beli i zeleni biber,specijalno sušene pečurke,indonežanski bambus i vinegar-indonežansko sirće. Klice soje i kukuruza šećerca ,kao i raznovrsni ukusni sosovi čine ovu ikebanu još bogatijom.

Na meniju je više od 60 raznovrsnih jela istočnjačke kuhinje,a i vrhunski konobari su spremni da preporuče specijalitet koji odgovara ukusu gosta.

Kapacitet velike i male sale restorana je 52 mesta i bašte sa dodatnih 45 mesta. Objekat je klimatizovan, sa salom za pušače i nepušače. Ima bežični (wireless) internet, restoran ima obezbeđen parking za 20 vozila. Omogućava organizovanje proslava do 50 osoba.

 

ADRESA: Primorska 26
Broj telefona:021-6413400
Broj mobilnog telefona:
E mail adresa:
Web site adresa:http://www.surabaya.rs/
Radno vreme: 09 - 23, Vikendom do 01
Parking: Da, ispred objekta
Rezervacije: Moguce na telefon 021-6413400
Način plaćanja:
Ostalo:

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar