• Kafemat
  • Kafemat
  • Kafemat

Kafemat

Kafemat

Beskompromisno kvalitetan provod – to je ono zbog čega je Kafemat na vrhu novosadske klupske scene. Smešten na Spensu, na par minuta od centra, prepoznatljiv je po najvećoj i, mnogi kažu, najlepšoj bašti u gradu.

Kafemat ima raznovrstan program i tokom nedelje i vikendom. Utorkom se dešavaju Wine & Lounge večeri, dok je četvrtak rezervisan za Open Kitchen Nights, tokom kojih gosti uživaju u čarolijama različitih svetskih kuhinja. Petkom počinje vikend groznica koja predstavlja uvod u ludilo subotnjeg vajba. Kafemat subote prepričavaju se i mesecima posle. Jedan od razloga za to su sjajni nastupi velikih imena kao što su Josh Butler, Juliet Sikora, Dry & Bolinger, Purple Disco Machine, Max Chapman, Graham Sahara…

Čuvena je i gastronomska Kafemat ponuda. Jela od finog i sočnog mesa zadovoljiće i najprefinjenije ukuse. Ramstek, rolovana ćuretina, biftek ili pileći medaljoni u ljutom sosu? Birajte. Ukoliko čeznete za ukusom i mirisom mora , tu su mediteranski specijaliteti. Kafemat brancin, losos ili lignje u jednom trenu odvešće vas na sunčani Mediteran, a ako želite nešto lagano i šareno – uživanje će vam priuštiti raznovrsne i bogate obrok salate. I još nešto, važno. U Kafemat meniju nalazi se i zdravo i inspirativno tradicionalno japansko jelo – veličanstveni suši.

Dobro nam došli!

Adresa: Sutjeska 2, Novi Sad
Broj telefona: 021 661 6612, 063 521 950
Rezervacije: 062 1077777

Website: http://www.kafemat.rs
email adresa: office@kafemat.rs

Radno vreme: radnim danima od 07:00 do 00:00, vikendom od 07:00 do 03:00

Parking: da
Način plaćanja: gotovina, kartice (Visa, Master)

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar