• PetroSOLAR – pametne klupe na SOLARNU energiju krase nove vidikovce u Crnoj Gori / Ulcinj
  • PetroSOLAR – pametne klupe na SOLARNU energiju krase nove vidikovce u Crnoj Gori / Ulcinj

PetroSOLAR – pametne klupe na SOLARNU energiju krase nove vidikovce u Crnoj Gori / Ulcinj

Odmah nakon Abu Dabija / UAE / novosadske PetroSOLAR pametne klupe koje se napajaju isključivo SOLARNOM energijom isporučene su i za Turističku organizaciju Ulcinja / Crna Gora / i montirane na nove vidikovce; Valdanos i Štegvaši. Isporučene PetroSOLAR pametne klupe se napajaju isključivo SOLARNOM energijom i poseduju LED osvetljenje, prednju i zadnju poziciju za reklamiranje, USB punjače za mobilne uređaje, Wi Fi internet kao i klupu za odmor dužine 1,5m.

Po rečima direktora TO Ulcinj Mr Fuad Hadžibeti, vidikovci Valdanos i Štegvaši su novi projekat TO Ulcinja koji imaju za cilj da prošire turističku ponudu opštine Ulcinj i da svim turistima koji dolaze predstave prirodne lepote ovog dela Crne Gore, sa pogledima koji oduzimaju dah. Instalirane pametne klupe na solarnu energiju će upotpuniti celokupan doživljaj i podići ga na jedan viši nivo jer će svim turistima koji posete vidikovce obezbediti besplatan Wi Fi Internet i punjenje baterija mobilnih uređaja. Pored toga PetroSOLAR pametne klupe poseduju i pozicije za reklamne poruke putem kojih će TO predstavljati svoje turističke potencijale. PetroSOLAR pametne klupe poseduju i svoje sopstveno LED osvetljenje, tako da će i sam vidikovac biti osvetljen, a što je najvažnije od svega, ceo sistem se napaja isključivo SOLARNOM energijom tako da se neće trošiti električna energije iz elektro mreže, čime se ostvaruju značajne uštede i podiže svest sugrađana o široj upotrebi energije iz obnovljivih izvora.
PetroSOLAR proizvodi su linija od 3 potpuno različita proizvoda / Pametni Reklamni Totem, Pametne Klupe i Pametna Autobuska stajališta / izvedena iz jedne osnove i autorski su rad Jošanov Lazara. Svi proizvodi u osnovnoj varijanti poseduju: LED rasvetu, USB punjače za mobilne uređaje, Wi Fi internet, Prednju i Zadnju poziciju za oglašavanje,… uz mogućnost instalacije brojnih dodataka kao što su; Interaktivni monitori, Kamere za Nadzor, Senzori za praćenje buke,… Kompletan sistem je zatvorenog tipa i napaja se isključivo SOLARNOM energijom, što ih čini idealnim za postavljanjem na brojnim gradskim i vangradskim lokacijama kao što su; Tvrđave, Turističke lokacije, Šetališta, Vidikovci, Plaže, Nacionalni parkovi,…
Svi proizvodi su nakon montaže odmah spremni za upotrebu i ne zahtevaju nikakvo dodatno održavanje.
Kontakt osoba za vise detalja:
Lazar Jošanov
LazarJosanov@gmail.com

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail