• Poliklinika PEKIĆ

Poliklinika PEKIĆ

Poliklinika Pekić

Poliklinika Pekić je privatna zdrastvena ustanova, koja se nalazi u centru Novog Sada, u Grčkoškolskoj br.3. Stalno zaposleni tim čine: internista-kardiolog, hirurg i radiolog, kao i veliki broj saradnika lekara specijalista raznih specijalnosti.

Poliklinika je organizovana tako da pacijentima pruži sve potrebne usluge na jednom mestu: pregled lekara specijaliste, dijagnostičke pretrage, laboratorijske analize, izveštaj lekara specijaliste i, ako je potrebno, hirurške intervencije.

Internističko-kardiološka ordinacija je opremljena za kompletno neinvazivno kardiološko ispitivanje: ultrazvuk srca (ehokardiografija srca), test opterećenja, holter monitoring EKG i holter krvnog pritiska. Na ultrazvučnom aparatu se može snimiti, ne samo ultrazvuk srca, nego i ultrazvuk kompletne moždane cirkulacije, a takođe i ultrazvuk arterija i vena ekstremiteta. To je važno za obolele od ishemijske bolesti srca, srčanih mana i oboljenja zalizaka srca, kod bolesnih od moždanih udara (šlog), dijabetičara i drugih bolesti, koje se javljaju sa određenim stepenom zapušenja krvnih sudova.

U poliklinici su zastupljene i sledeće oblasti medicine:

  • dermatologija i kompjuterska dermoskopija
  • hirurgija i estetska hirurgija
  • testiranje i lečenje alergija
  • laboratorija

Kao specijalnu ponudu ističemo trajno otklanjanje dlačica diodnim laserom Light Sheer, trajno, bezbolno i potpuno bezbedno za kožu.

Poliklinika Pekić
Adresa:Grčkoškolska 3
21000 Novi Sad
Radno vreme:08:00-20:00
08:00-14:00 Subotom
Telefoni: 021 42 65 55
021 52 52 61
email:poliklinikapekic@eunet.rs

http://www.poliklinika.rs

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar