• Hills Up festival Zlatibor
  • Hills Up festival Zlatibor
  • Hills Up festival Zlatibor
  • Hills Up festival Zlatibor

Hills Up festival Zlatibor

Hills Up festival

Na Zlatiboru je po prvi put održan muzičko-kulturni festival pod nazivom „Hills up“. Reč je o festivalu koji je u muzičkom delu programa okupio najpoznatija imena domaće rok i elektronske muzike. Tokom tri večeri trajanja festivala publika je imala priliku da čuje : Van Gogh, S.A.R.S., Ramba Amadeusa, 357, Zemlja gruva, Osmi dan, kao i goste iz susednih zemalja: Letu štuke i Edo majka i mnogi drugi. Za ljubitelje elektronske muzike nastupiće: The Beatshakers i Sevdah baby live.

Imajući u vidu da su inicijatori održavanja ovog festivala Udruženja građana E-Zona i Serdar, udruženja koja se bave zaštitom životne sredine i omladinskim aktivizmom i sam festival je imao takav karakter. Tokom trajanja festivala organizovane su radionice i aktivnosti iz oblasti ekologije, kao i konkursi za amatersku fotografiju i film. Centralna dnevna aktivnost festivala bila je takmičenje u planinarskom orijentiringu, dok je uz podršku Studentskog odmarališta „Ratko Mitrović“ održan turnir u košarci za ekipe iz cele Srbije.

Organizatori festivala su: Udruženja građana E-Zona sa Zlatibora i Serdar iz Čajetine uz tehničku podršku opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.
Vreme održavanja: pokretan datum, ove godine 24.-26.07.2014.
062/886-14-43 I 066/945-61-78
info@hillsup.com
www.hillsup.com

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar