• Optika Pašćan

Optika Pašćan

Optika „Pašćan“ je osnovana 1989. godine U Rumi, odakle su i počeli da se proširuju kapaciteti na ostala mesta u Sremu a zatim i u Novom Sadu. Osnivač i vlasnik je optičar optometrista Siniša Pašćan koji se optičarskim poslom bavi gotovo četiri decenije.

Optika „Pašćan“ je osnivač prve privatne srednje stručne optičarske škole u Srbiji sa sedištem u Novom Sadu u Dečanskoj br.9. Škola "Pašćan" upisuje sedmu generaciju učenika iz svih krajeva kako Srbije tako i bivših republika iz sastava EKS Jugoslavije.

Danas je „ OPTIKA PAŠĆAN“ porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i brendom prepoznatljivim ne samo u Srbiji već i van njenih granica. Kontinuitet u dobrom i kvalitetnom radu i poslovanju omogućilo je porodičnoj firmi da stekne visok ugled kod nas i u inostranstvu pa zato i ne čudi podatak da se u optici „ PAŠĆAN“ mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih Ii sunčanih naočara po veoma popularnoj ceni jer joj direktan uvoz iz Italije i ostalih dobavljača to omogućavaju.

Ono po čemu je „OPTIKA PAŠĆAN„ poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara ,maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga.

Adrese radnji Optike „PAŠĆAN“ su;
1.) Novi Sad,Šafarikova br.13, tel.021- 520-204
2.) Novi Sad,Željeznička br.38, tel.021- 522-282
3.) Novi Sad, SPENS, Sutjeska 1

http://optikapascan.com/

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar