• Pametna i Energetski nezavisna Autobuska stajalista, Klupe i Reklamni Totemi by Lazar Josanov #PetroSOLAR

Pametna i Energetski nezavisna Autobuska stajalista, Klupe i Reklamni Totemi by Lazar Josanov #PetroSOLAR

Inteligentan i energetski nezavisan (samonapajajući) mobilijar koji unapređuje imidž lokacije

#AutobuskaStajalista   #PametneKlupe   #ReklamniTotemi

PetroSOLAR - Inteligentni i energetski nezavisni proizvodi koji se napajaju električnom energijom iz obnovljivih izvora energije putem solarnih panela i opciono kinetičkih podnih ploča. Energija se skladišti u centralnoj bateriji da bi se potom koristila za samo osvetljenje, punjenje mobilnih uređaja, obezbeđivanje WiFi signala, napajanje reklamnih monitora, rasvetu reklamnih panoa i brojne druge aplikacije.

Zahvaljujući primeni zelene energije i energetskoj nezavisnosti, osnovna prednost svih naših proizvoda je brza i jednostavna montaža na bilo koju željenu lokaciju u gradskoj ili van gradskoj sredini, što ih čini idealnim rešenjem za postavljanje u parkovima, skijalištima, šetalištima, plažama, otvorenim parking prostorima ili pak zaštićenim prirodnim područjima kao što su nacionalni parkovi.

Tri ključne prednosti instaliranja PetroSOLAR proizvoda su:

  1. Povećanje Bezbednosti u gradskim & van gradskim i neosvetljenim sredinama
  2. Zadovoljenje konstantne potrebe za Internetom i dodatnom energijom za mobilne uređaje
  3. Povećana interakcija sa mobilijarom - doprinosi efikasnijem prenošenju reklamno-informativnih poruka

PetroSOLAR – T O T E M

PetroSOLAR TOTEMI su namenjeni za instalaciju na najrazličitijim lokacijama u gradu ili van njega. Svaki Totem poseduje sopstvenu rasvetu i energetski je nezavisan, jer se napaja zelenom energijom, putem Solarnih panela. Osnovna namena im je da korisnicima obezbedi BESPLATNO punjenje mobilnih uređaja, a opciono Wi-Fi signal kao i pružanje reklamno - turističkih informacija o lokaciji gde se nalaze ili atrakcijama u blizini. (Kao opcija postoji mogućnost instaliranja Kinetičkih podnih ploča koje generišu električnu energiju od koraka pešaka koji prolaze)

PetroSOLAR – Pametne Klupe

Petro SOLAR pametne klupe su namenjene postavljanju u parkovima i ostalim gradskim ili van gradskim lokacijama kao što su; Šetališta, Izletišta, Skijališta, Plaže,…itd. Klupe su opremljene solarnim foto naponskim ćelijama i poseduju sopstvenu rasvetu, koja tokom noći može da služi kao glavna Javna rasveta npr; pešačkih staza i sl. Svaka klupa poseduje integrisanu bateriju sa izvodom za besplatno punjenje mobilnih uređaja, a opciono se može se integrisati i Wi-Fi HotSpot za bežični intenet, kao i brojne druge aplikacije koje mogu da prate trenutnu temperaturu vazduha, vlažnost, zagađenost,… (Postoji više modela klupa).

Zahvaljujući primeni solarne energije, javni troškovi električne energije će biti značajno smanjeni, a briga o zaštiti životne sredine primenom obnovljivih izvora energije umnogome unapređena. (Kao opcija postoji mogućnost instaliranja Kinetičkih podnih ploča koje generišu električnu energiju od koraka pešaka koji prolaze)

PetroSOLAR – BUS Stop / A U T O B U S K A Stajališta

PetroSOLAR – BUS Stop su Inteligentna i energetski nezavisna autobuska stajališta koja unapređuju imidž grada

Svako stajalište je energetski nezavisno i u osnovnoj varijanti ima integrisano; Solarnu ćeliju sa baterijom, samostalnu rasvetu i besplatne punjače za mobilne uređaje. Pored osnovnih elemenata, naša autobuska stajališta mogu da integrišu i brojne dodatne elemente kao što su; Wi Fi hotspot za bežični internet, postavljanje interaktivnih monitora i reklamnih panoa / City light, Roto i štampane reklame /, kao i Klupe, Kante za otpatke,…

Kao posebna nadogradnja, naša autobuska stajališta su u mogućnosti da budu umrežena u jedinstvenom gradskom BUS STOP sistemu koji je u mogućnosti da prati i pruža obaveštenja o autobuskim linijama, očekivanim vremenima dolaska autobusa,…ili pak informacije o kvalitetu vazduha, temperaturi, vlažnosti, broju pešaka,… (Kao opcija postoji mogućnost instaliranja Kinetičkih podnih ploča koje generišu električnu energiju od koraka pešaka koji prolaze)

Petro-SOLAR autobuska stajališta su modularnog tipa, veoma su jednostavna za montažu kako u gradskim tako i u vangradskim sredinama, i u zavisnosti od želje & potrebe i lokacije montaže mogu da se povećaju/smanje kako bi zadovoljila prihvat odgovarajućeg broja putnika.

Ostale BITNE prednosti PetroSOLAR proizvoda;

-          Unapređenje imidža lokacije atraktivnim i visoko funkcionalnim mobilijarom

-          Primena Zelene energije iz obnovljivih izvora

-          Ušteda klasičnih energenata primenom obnovljivih izvora energije

-          Smanjenje troškova potrošnje javne električne energije

-          Povećana briga bezbednosti u saobraćaju primenom stajališta & totema u vangradskim sredinama

Kontakt osoba:

Lazar Jošanov

mob: +381 62-760-339 tel: 021-6467-290, email: lazarjosanov@gmail.com   lazar@petromont.co.rs

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail