• Vinarija Aleks

Vinarija Aleks

Vinarija Aleks

Vinarija Aleks je osnovana 1990. godine i bavi se proizvodnjom vina i rakije. Zasadi vinograda na Banstolu dosežu još iz davnih tridesetih godina prošlog veka. Proizvodnja grožđa, vina i rakije je bila za mnogobrojnu familiju i prodavala se komšiluku.

Osnivanjem "Vinarije Aleks" tu proizvodnju smo podigli na viši nivo, pravimo kvalitetnije proizvode i izašli smo iz okvira naših zasada, te smo prinuđeni da grožđe i voće dokupljujemo. U planu je da na naših 5 jutara proširimo zasade vinove loze i voća.

U našem proizvodnom programu za sada imamo belo vino, Talijanski rizling i Game koje još uvek prodajemo u rinfuzi. Od te dve vrste vina dodavanjem više trava sa odležavanjem u prohromskim cisternama pravimo po karlovačkoj recepturi beli i crveni Bermet.

U našem proizvodnom programu imamo i rakije; Loza, Kleka, Jabuka, Šljiva, Vinovica, Vinjak, Dunja, Kajsija i gorki liker "Ljiljin Listić".

Sa kvalitetnim proizvodima smo ušli u sam vrh najboljih, što smo dokazali mnogobrojnim diplomama i nagradama na domaćim sajmovima, i na sajmovima u Mađarskoj i Slovačkoj.

Naš prodajni objekat je u Novom Sadu na sledećoj adresi:
Vinarja Aleks
Nenad Bermet Aleks Ratković

21000 Novi Sad , Srbija
Paje Markovića 26
tel. 021/6338-605
tel/fax 021/446-493
Mob. 065 / BERMET A
063 / 66-78-95

http://www.vinarija.aleks.izlog.org/

Vinarija Aleks na Facebook-u
Vinarija Aleks na Youtube
Posetite Sajt Vitezova Sv. Djordje www.evvs.org

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar