• Vinarija Zvonko Bogdan
  • Vinarija Zvonko Bogdan
  • Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan smeštena je u tradicionalnom vinskom kraju, na istočnoj obali jezera Palić, na krajnjem severu Srbije.
Priča o vinariji počinje od kvaliteta, pre svega od izbora najboljih lokacija za vinograde,najsavremenije vinarske opreme pa do impresivne zgrade vinarije koja je izgrađena u stilu austrougarske monarhije karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića.

U objektu vinarije koji se prostirena 5800 m2 pored proizvodnje, nalaze se i klub sala namenjena turistički mobilascima, degustaciona sala sa pogledom na bar i podrum, kao i 7 apartmana i restoran koji se trenutno nalaze u fazi izgradnje.

Enterijer vinarije svojim smislenim arhitektonskim rešenjima, obiljem sadržaja i pre svega posebnošću izaziva poštovanje i divljenje znatiželjnih posetilaca.

Vinarija je opremljena modernom tehnologijom za proizvodnju visokokvalitetnih vina isključivo od grožda koje rađa u ovim vinogradima. Vina ove vinarije, u kratkom vremenu osvojila su brojne nagrade od Beča, preko Londona, San Franciska do Tokija.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama gospodina Zvonka Bogdana.Njegova umetnost i ime su sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su ivina Vinarije Zvonko Bogdan.

ADRESA: Palić, Kanjiški put 45
Broj telefona: + 381 24 4150 275
Broj mobilnog telefona: + 381 62 789 980
E mail adresa: info@vinarijazvonkobogdan.com
Web site adresa: www.vinarijazvonkobogdan.com

Radno vreme: Ponedeljkom i Utorkom 8-16, ostalim danima i vikendom 10-18
Parking: da, obezbeđen
Rezervacije: da
Način plaćanja: Gotovina, Žiralno, Kartice (Visa, Master, Maestro, Dina)

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmail

Ostavite komentar